Veel gestelde vragen:

Hoe plaats ik een bestelling?
Wil je iets bestellen? Dat kan via de shop op www.zoetstof.net. Lukt dit niet of staat je gewenste artikel er niet op? Stuur me dan een berichtje via website, e-mail, Facebook of Instagram. Geef hierbij door welk product je graag wilt bestellen en van welke stof dit gemaakt mag worden. Je ontvangt van mij altijd een reactie terug op je bestelling.

 

Wat is de verwachte levertijd?
Nadat je je bestelling hebt geplaatst word je artikel binnen 7 dagen gemaakt. Je word altijd op de hoogte gebracht wanneer je artikel verzonden word. Mocht het voorkomen dat door omstandigheden het niet lukt om je bestelling binnen 7 dagen gemaakt te hebben dan word dit van te voren overlegd.

 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen €6,75 voor bestellingen onder de €100,-. Boven €100,- betaal je geen verzendkosten.


Hoe kan ik betalen?
Je kunt via IDeal en ter overboeking betalen.

 

Hoe blijven de artikelen het mooist?
Alle artikelen (mits anders vermeld) zijn gemaakt van 100% katoen. Je kunt deze dus wassen op 30° en zijn niet geschikt voor droger. Alle stoffen worden voor verwerking ook gewassen, zo is de meeste krimp eruit.

 

Kan ik de producten ook van te voren zien?
Alle producten worden in principe op bestelling gemaakt. Het is dus niet mogelijk om deze van te voren te bekijken. Mocht je vragen hebben over een bepaalde stof of een combinatie kun je contact met me opnemen, dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Welke stoffen zijn beschikbaar?
Doordat de collecties van de stoffen met een print regelmatig wisselt is het mogelijk dat niet alle stoffen op voorraad blijven. Mocht iets niet meer beschikbaar zijn dan vermeld ik dit zo snel mogelijk op de website. Staat jouw gewenste print er niet bij? Neem dan even contact met me op.

 

Ruilen/retourneren/klachten
Alle producten worden op bestelling gemaakt, het is dus niet mogelijk om je product te ruilen of te retourneren. Mocht je een klacht hebben laat me dit dan even weten, dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Andere vragen?